VERZENDING

Per artikel geven wij aan of wij dit al dan niet per PostNL verzenden en wat de kosten zijn. Bepaalde artikelen (breekbaar of groot)  kan je alleen bij ons ophalen of kunnen wij tegen vergoeding bezorgen. De kosten hiervan worden in overleg nader bepaald. Voor bezorgen rekenen wij een vergoeding van € 0,65 per km (heen en terug vanuit De Meern), met een minimum van € 30,00. Als je geen haast hebt met aflevering van je bestelling en wij de bezorging met een andere rit kunnen combineren, kan dat tegen gereduceerd tarief. Verzend-/bezorgkosten worden vooraf overeengekomen en afgerekend.

Overigens geldt voor alle artikelen dat deze, op afspraak, opgehaald kunnen worden.

Voor eventuele verzending naar het buitenland verzoeken wij je contact met ons op te nemen via:

 info@vount.nl of 06-23 43 19 36.

De prijzen op onze site zijn exclusief eventuele verzend-/bezorgkosten. Indien niet anders aangegeven, verzenden wij de bestellingen per PostNL. De kosten van een standaardverzending binnen Nederland inclusief Track & Trace bedragen € 7,95 of € 14,90, afhankelijk van de omvang en het gewicht van het artikel:

formaat max. 100 x 50 x 50 cm, t/m 10 kg = € 7,95.

formaat max. 176 x 78 x 58 cm, t/m 23 kg = € 14,90.

       Dit zijn de nieuwe PostNL-tarieven per 1 januari 2024. Het kan dat je de oude tarieven nog aantreft bij onze items. Bij bestelling wordt dit automatisch gecorrigeerd.